O nama

Kako radimo...

Ukoliko ste spremni podariti svojoj kosi novi izgled, sjaj i glamur, posjetite nas te rezervirajte željeno vrijeme dolaska. U Glam`n`Gloss-u radimo sa profesionalnim Schwarzkopf i Indola preparatima kako bi Vaša kosa dobila poseban i vrhunski tretman.

Dobra frizura može biti vaša ulaznica u svijet uspjeha, kako privatno tako i poslovno. Ona otkriva sve vaše adute, prikriva nedostatke, a samim time utječe na bolje raspoloženje i samopouzdanje. Uz pristupačne cijene, nastojimo udovoljiti željama naših klijenata, naš salon pravo je mjesto za sve one koji su u potrazi za novom frizurom, stručnim savjetom te dobrim tretmanom kose. Stoga ne čudi da svatko tko je barem jednom navratio u naš frizerski salon postaje naš redoviti i vjerni klijent.


3167

Napravljenih frizura

Zadovoljstvo Klijenata...

Redovita frizerska usavršavanja, stalne edukacije, praćenje najnovijih svjetskih trendova, tehnika i stilova te profesionalnost i kreativnost daju nam inspiraciju i poticaj da sve to prenesemo svakom posjetitelju, što je na kraju nama najveća nagrada, čast i zadovoljstvo.


Svaki salon ima svoju priču, barem bi tako trebalo biti. U našem GLAM`n`GLOSS-u osjećati ćete se kao u udobnosti svoga doma, a sa druge strane dobiti ćete vrhunsku uslugu gdje će svaka Vaša vlas kose zasjati svojim sjajem. GLAM`n`GLOSS je salon namijenjen ženama, djeci i muškarcima, za sve vrste frizura s naglaskom na svečane frizure za svaku prigodu. Svojim iskustvom i stručnošču, sa zadovoljstvom ćemo Vas savjetovati kakva frizura i boja kose pristaje vašoj osobnosti.

300

Zadovoljnih klijenata

Talent

Želite imati savršenu frizuru koja odgovara Vašem karakteru, obliku lica i odjeći koju ste odjenuli...? Biranje savršene frizure nije lagan posao, zato se opustite i svratite u Glam`n`Gloss gdje ćemo zajedno uz šalicu vruće kave odlučiti što i kako napraviti kako bi se zadovoljni i sretni mogli prošetati gradom...

Ako birate frizuru za svoje vjenčanje trebali biste u obzir uzeti činjenicu da ćete zaista Vi biti centar pažnje. Zato bi Vaša frizura trebala biti dugotrajna – nešto što se neće raspasti na pola ceremonije. Osim toga, razmislite i o dodacima. Vjenčanje je savršena prilika da se odlučite za nekakav dodatak u kosi – ukosnice, trake, cvijeće... ako se odlučite za dodatke – oni bi trebali biti u harmoniji s Vašom frizurom, velom i haljinom. Bez obzira na to za koju Vam priliku treba svečana frizura, važno je i da je ona aktualna.